3 fantastiske byer, som du skal besøge på din rejse til Thailand

Thailand byder på mange fantastiske oplevelser, herunder en masse fantastiske byer, hvor du kan opleve meget forskelligt. Hvis du er i tvivl om hvilke byer, du skal slå vejen forbi, på din rejse til Thailand, kan du læse mere her, hvor vi kommer med 3 fantastiske byer i Thailand, som du uden tvivl skal besøge.

Chiang Mai

Vi kan selvfølgelig ikke lave en liste med byer i Thailand, som skal besøges, uden at nævne Chiang Mai. Chiang Mai er den 2. største by i Thailand og en af de mest populære steder at besøge for turister i Thailand.

I Chiang Mai kan du finde mange forskellige oplevelser, og der er noget for enhver smag, som også er med til at gøre Chiang Mai til en populær destination.

I Chiang Mai er der blandt andet gode muligheder for at opleve buddhistiske templer, herunder det kendte tempel Wat Pra That samt Wat Pha Lat, der også er et af Thailands kendte templer.

En anden oplevelse i Chiang Mai, der hvert år tiltrækker mange besøgende er elefantreservatet Elephant Jungle Sanctuary, hvor du kan få en helt særlig oplevelse med elefanterne.

Samtidig er der også fantastiske muligheder for at handle, da hovedgaden i den gamle bydel hver søndag bliver forvandlet til et kæmpe marked, hvor du kan købe mange spændende varer.

 

Pattaya

By nummer to på denne liste er Pattaya, der ligger på Thailands østkyst. Pattaya er blandt andet kendt for det fantastiske natteliv, der dukker op på gågaden hver aften fra kl. 18 hvor gaden bliver lukket fra trafik.

Puttaya er samtidig kendt for den smukke botaniske have og en lang svævebane, hvor du kan få en fantastiske oplevelse mellem de høje træer.

Samtidig er der i Puttaya gode hoteller og restauranter, så du nemt kan slå dig ned i et par dage.

 

Hua Hin

Den sidste by, er især en destination for dig der gerne vil opleve lidt badeferie på din rejse til Thailand. Hua Hin er Thailands ældste badeby og er kendt for at have en unik Thailandsk atmosfære.

Hua Hin var oprindeligt en lille fiskerby, som fra omkring 1920 blev forvandlet til et populært rejsemål. Der er meget at opleve i Hua Hin, der i dag er en blanding mellem det gamle og det nye.

Der findes mange hyggelige restauranter og der er samtidig luksushoteller, som gør Hua Hin til et perfekt sted at tilbringe et par dage under din rejse til Thailand.

Skriv et svar