Sommerferie i Thailand

Langt de fleste tror, at man skal undgå Thailand i de danske sommermåneder. Dog er det ikke alle thailandske øer, som er plaget af meget nedbør over sommeren. I denne artikel finder du de destinationer, som du sagtens kan besøge i din sommerferie.

Der er masser af fordele, hvorfor man skal vælge at rejse til Thailand i de danske sommermåneder. En af dem er, at ikke tør at tage chancen med, at det ikke kommer til at regne. En anden klar fordel er, at Thailand er det ultimative rejsemål om vinteren, og derfor kan der være mange penge at spare ved at vælge at rejse dertil uden for højsæsonen.

Koh Samui

Man kan flyve til Koh Samui, da dette er en af de største thailandske øer. Derfor er det let tilgængeligt og et glimrende sted enten at starte eller slutte sin tur til Thailand. På Koh Samui kan man det hele. Man kan både opleve den frodige natur med masser af smukke vandfald samtidig med, at man kan koble helt af under en parasol med udkig ud til krystalklart vand. Derudover er der masser af små kaotiske markeder, som man skal besøge på sin tur til Thailand. Her kan man mestre sig selv i at handle med de stædige thailændere, som altid vil have mest ud af deres varer.

Koh Phangang

Efter din tur til Koh Samui kan du lægge vejen forbi skønne Koh Phangang. Koh Phangang er særlig kendte for at afholde de såkaldte Full moon Fester, hvor alle turister males med neonlys og danser hele natten nede på stranden, mens de drikker en bucket (spand i bedste børnehavestil) med en god stærk omgang alkohol. Dog er der langt mere at opleve en de vilde fester. Koh Phangang er en ø, hvor man kan opleve den smukkeste natur. Her er der ligeledes smukke vandfald og endeløse kridhvide sandstrande.

Koh Tao

Efter at have festet på Koh Phangang trænger du med garanti til at slappe lidt her. Og der findes ikke et bedre sted at slappe af end på Koh Tao. Koh Tao er i sandhed et paradis. Her er nogen af Thailands smukkeste strande, hvor man nemt kan køre fra øen ende til den anden på en enkelt dag. Her kan man besøge små strande, som ikke er fulde af turister. Dog kan man ikke besøge Koh Tao uden at tage ud at snorkle eller at dykke. Her er der masser af unikke farverige fisk, som man kan svømme sammen med.

Det er grundet et helt unikt mikroklima, som gør, at disse øer ikke konstant er fyldt med regn. Og det skal du selvfølgelig udnytte med en sommerferie, som du sent vil glemme. Lige her kan du finde flybilletter til Thailand.

Skriv et svar