Nyd Thailand og find dig selv

Hverdagen er hektisk, du har travlt med både karriere, familie og venner. Derfor er en ferie utrolig tiltrængt, for med en ferie får ikke alene muligheden for at slippe for det ustadige danske vejr. Du får også muligheden for at tage en pause fra dig selv. Det er nødvendigt med en pause fra dig selv, så du kan reflektere over din selvudvikling og finde nye eller gamle sider af dig selv, så du får en mere overskuelig hverdag.

Thailand er et oplagt sted at tage pause fra sig selv, for du er langt væk fra de trygge rammer i Danmark – og med det rette mix af storby, strand og natur, så har Thailand alt det du har brug for.

De fabelagtige strande

Hvis der er noget som Thailand er kendt for, så er det de vinderunderlige strande, som du finder på de rigtig mange øer. Mange tager til Phuket for at nyde strandene, men hvis du udvider horisonten lidt, finder du masser af strande og steder, hvor du næsten uforstyrrede kan gå rundt. Det er en fantastisk fornemmelse at sætte sig ned og mærke sandet mellem tæerne og se ud over vandet, mens solen stråler ned på dig. Den ro og atmosfære er med til at drive din selvudvikling.

Det er alle steder i Thailand faktisk og hvis du har fået de rette værktøjer fra compassion fokuseret terapi, kommer du hjem fra Thailand som nyt menneske. Du kan læse meget mere om compassion fokuseret terapi og selvudviklingsværktøjer lige her.

Tag en tur i Junglen

Thailand har også masser af frodig natur i form af jungler, regnskove og nationalparker, hvor du hurtigt kommer ud i udfordrende terræn. Du kan sagtens booke en tur hvor du kommer til at bo i en regnskov, hvor du får vilde dyr som naboer. At blive kastet ud i en stor jungle trekking tur er i den grad med til at udvikle dig som menneske – både i forhold til dig selv, men også det med at hjælpe andre (for du går som regel ikke alene inde i den store regnskov).

Bangkok – en by der aldrig sover

Når du lander i Thailand, lander du i hovedstaden i Bangkok. Det er på alle tænkelige måder en fantastisk by, der aldrig sover. Der er altid gang i den i Bangkok. Der er masser af turister, et vibrerende natteliv, god mad og lokale mennesker. Den har det hele og det er rigtig godt sted, at starte rejsen i Thailand. Med et par dage i Bangkok får du et godt indtryk af byen og bliver klar til de næste dage.

Rejsen fra Danmark er en smule lang, hvorfor du skal overveje om, du er i risikogruppen for jetlag. 1 ud af 6 rammes af jetlag, når de flyver i mere end 12 timer. Du kan læse en guide til jetlag her. Du vil måske synes det er underligt, at en storby kan hjælpe dig med din selvudvikling. Men i Bangkok får du så mange indtryk at det hele, at det rent faktisk hjælper dig med at reflektere over tilstedeværelsen i livet.

Skriv et svar